Kokoa oma pakettisi ja tilaa

DJ palveluiden pronssipaketti

Pronssipaketti
450 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista 

Valittu
DJ palveluiden hopeapaketti

Hopeapaketti
700 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin
 • Valopalkin neljällä valolla
 • Valaistut alumiinitrussitolpat
 • Efektivalot
 • Savukoneen

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista 

Valittu
DJ palveluiden kultapaketti

Kultapaketti
1100 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Subbarin
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin
 • Valaistut alumiinitrussitolpat
 • 4 spottivaloa
 • Näyttävän 3m trussikaaren ja nostimet
 • Liikkuvat valot
 • 4 kpl spottivaloja tilan valaisuun
 • Savukoneen

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista

Valittu
Kuva savukoneesta

Savukone

40 €
Valittu

Efektivalo

40 €
Valittu
Kuva spottivaloista

4-valon palkki

60 €
Valittu
Kuva valaistusta trussitolppasta

Valaistu trussitolppa

50 €
Valittu
Led Spottivalot

Spottivalo

15 €
Valittu 1kpl
Liikkuva valo (Inno Pocket Wash)

Liikkuva valo

60 €
Valittu
Kuva lisäkaiuttimesta/monitorista

Lisäkaiutin/monitori

80 €
Valittu

Subbari

100 €
Valittu

* Voit halutessasi tilata aikaisemman kasauksen tai purkamisen. Tällöin laitteet kasataan tai puretaan toivomanasi ajankohtana. Kuitenkin niin että aikaisempi kasaus on max. 24h ennen juhlia tai purku max. 24h juhlien jälkeen. Näistä veloitamme 150€ + edestakaiset matkakulut.

Tiedustelun lähetys ei sido asiakasta ostamaan vaan olemme vielä sinuun yhteydessä 24h sisällä.

Hinta yhteensä
Hinta nyt: 0
Valitse paketti

Asiakkaiden palautetta toiminnastamme

Otamme mielellämme vastaan niin ruusuja kuin risuja toiminnastamme koska sitä kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Toivottavasti saamme kuulla myös sinulta miten onnistuimme?

Tässä muutamia esimerkkiä asiakkailtamme:

 

 

Moi Matias ja Antti!
Häistämme on kulunut pari viikkoa, ja nyt matkalta palattuamme on vielä pakko erikseen kiittää juhlan musiikista. Antti olit ihan huippu ja hoidit homman erittäin ammattitaitoisesti! Musiikki oli juuri sellaista kun oltiin toivottu ja toivebiisit siinä hetkessä pääsi heti soittoon mukaan. Vieraat viihtyi ja me itse nautittiin sydämen pohjasta laulaen ja tanssien. Kiitos siis vielä, musiikki loi osaltaan juuri sellaisen juhlatunnelman mitä oltiin toivottukin 🙂
Ihanaa syksyn jatkoa!

Häät 3.11.2018 Helsinki
Katriina Arvela

 

Hei Matias!
Erittäin paljon kiitoksia loistavan DJ:n valinnasta. Antti oli erittäin ammattitaitoinen ja otti hyvin huomioon meidän toiveemme tilaisuuden suhteen, niin ennen sitä kuin sen aikanakin.

Yritystilaisuus 27.10.2018 Lohja
Sanna Hellgren

 

Heippa Matias!

Haluaisin kiittää ihanaa Joelia loistavasta musiikista ja täydellisestä bilefiiliksestä. Olin aivan äimän käkenä koska olin lähettänyt hänelle pitkän jaarittelumailin jossa oli typistetty toivelistani ja sitten jotenkin hän oli onnistunut täyttämään lopun illan kaikilla biiseillä jotka jätin listasta, koska en tahtonut vaikuttaa bridezillalta. Johtopäätöksein siis on, että joko herra on aivan mahtava dj tai sitten pitäisi varmaankin ajaa virusskanneri ja etsiä spywarea kotikoneelta! Äänentoisto ja valot olivat mahtavat ja täydensivät vaan paketin. Vierailla oli sikamaisen hauskaa (ja muuten juominkien maaottelun hävisi tiukalla äänimäärällä suomi), mutta huolimatta siitä että vieraista varsin iso kasa päätyi häitä edeltävänä viikkona sairaalaan erilaisten uskomattomien syiden takia (taisi olla viisi, ja oikeasti), tanssilattialla kävi kaikki muut paitsi Brendan-setä, joka ei ikinä tanssi. Jopa isäni, jolla on kaksi oikeaa jalkaa, ja kaksi polven tekoniveltä sai Joel tanssimaan. Uskomaton saavutus!

Kun sanoin hänelle että kirjoitan sinulle kehuja, hän pyysi että kirjoitan yhtäpitkän (eli siis ylipitkän) jaarittelumailin kuin hänelle kun häneen otin yhteyttä ensimmäisen kerran (epäilisin että nuoriherra sai lievän päänsäryn sitä lukiessa!). Kiitin jo häntä niin moneen kertaan että meni kertakaikkisen noloksi mutta kyllä sitä pomolle voi alaista kehua. Anna poijjalle iso kehu. Mahtavaa ammattitaitoa!

Ihanaa ihanaa ja ihanaa!

Häät 19.10.2018 Espoo, Albergan Holvikellari
Laura Holopainen

 

 

Heippa. Dj hoiti hienosti hommansa, kiitokset teille asiat hoitu hienosti ja erittäin tehokkaasti ja pienellä vaivalla. Välitä viel dj:lle kiitokset. 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa!
Häät 6.10.2018 Janakkala, Rantalahden Leirikeskus
Jenni ja Joonas Kortemaa

 

 

Antti oli ihan huippu!! Juhlat meni tosi mukavasti ja juuri meidän toivomaa musiikkia ja toiveet saatiin kaikki soitetuksi!! Kiitos paljon. 🙂
Häät 29.9.2018 Merimasku
Nina Tolonen

 

 

Hei,
Kaikki meni todella hyvin ja ollaan ehdottomasti tyytyväisiä Ericiin! 🙂 Juhlapaikan pitäjä vielä jälkikäteen kyseli mistä olimme Dj:n hommanneet, kun oli hänestäkin niin hyvä.
Toivottavasti tätä kautta onnistuu vielä tuhannet kiitokset Ericille illasta, saatiin tanssia ihan viime hetkeen asti, huippua? 🙂
Häät 1.9.2018 Kruusila, Villa Topuli
Kati L

 

 

Hei!
Nyt kun häähumu on laantunut niin haluan antaa palautetta. Kaikki sujui todella hyvin koko illan. Iso kiitos Ericille siitä että yritti kaikin keinoin viritellä meidän laulajalle mikkitelinettä. Hyvillä mielin voin teitä suositella jos semmoinen tilanne joskus tulee .
Häät 25.8.2018 Ulvila, Nuorisoseurantalo
Emma Mäkinen

Hei Kimmo ja Matias,
Kiitokset ensinnäkin Kimmolle tosi hyvästä keikasta perjantaina! Soitit hyvää, tunnelmaan sopivaa musiikkia ja porukka viihtyi tosi hyvin. Myös karaokelaitteet tulivat illan aikana tarpeeseen, mikä oli tosi hyvä lisä tähän settiin!
Firman Juhlat 24.8.2018 Kauniainen
Anja Heikkilä

 

Moi Matias!
Oli aivan päätähuimaavan hienot juhlat, siitä kuuluu iso kiitos teidän Antille! Huipputyyppi joka piti bileet pystyssä loppuun asti. Kerrohan meiltä terveiset 🙂
Häät 21.7.2018 Helsinki, Lonna
Noora Puro

 

Moi!

Kaikki sujui tosi hyvin Joelin kanssa.
Itse en ehtinyt montaa sanaa vaihtamaa hänen kanssaan mutta sen mitä ehdin niin hyvä ensivaikutelma tuli 🙂 Pointsit Joelille siitä kun sulhanen pyyti josko saisi kajarit ulos sillä Jääskelässä sisällä oli tuskaisen kuuma ja ihmiset olivat ulkona. Ja Joeli järjesti musiikin ulos 🙂 Toivottavasti Joelilla oli juomaa mukana tai ehti käydä tiskillä sillä tosiaan paikka oli kuin sauna. Bileet alkoivat kunnolla joskus 23 jälkeen ja tosi kiva oli kun Joel soitti sutsisatsi satsaan ja porukka villiintyi täysin!
Kaikin puolin onnistunut hääpäivä ja kiitokset vielä Joelille kaikesta 🙂

Suositellaan teitä mielellään eteenpäin!
Häät 21.7.2018 Jyväskylä
Elisa ja Niko Törmänen

 

Moi,
Juhlat meni illan osalta tosi hyvin ja tunnelma oli mahtava. Kimmo meillekin mainitsi, että oli mukavaa soittaa muutakin kuin 5 tuntia Juha Tapiota. Jos me tai ystävämme tarvitsevat Lahden suunnalla DJ:tä, voimme kyllä suositella Kimmoa tai pyytää häntä uudelleen soittamaan. Hyvä, että asiat hoituivat paremmin kuin hyvin. Kiitos hyvästä valinnasta juhliimme.
Häät 21.7.2018 Lahti
Elisa Ruonakoski

 

Moikka!
Laitoinkin Joelille jo itselleen suoraan kiitokset heti häiden jälkeen, hän oli aivan mahtava! Musiikki oli koko illan kuhunkin tilanteeseen sopivaa ja Joel otti hyvin vastaan vieraiden toivekappaleita ja muutenkin musiikki oli juuri sellaista kun toivottiin, vaikka kauhean pitkää listaa meidän toivemusiikeista ei ennen häitä ehditty hänelle laittaa. Loppuillasta tanssilattia oli koko ajan täynnä ja vierailla oli todella hyvä tunnelma ja tästä hyvästä tunnelmasta saimme vierailta paljon hyvää palautetta. Iso rooli oli mun mielestä ehdottomasti musiikilla joten en voisi olla tyytyväisempi valintaan ottaa dj häihin! Erittäin suuret kiitokset siis teille ja Joelille siitä, että musiikki ja tunnelma oli meidän päivänä täydellistä!
Häät 14.7.2018 Turku
Laura Antintalo

 

Hei,
Ainoa moite oli ensimmäiseen yhteydenottoomme DJ:llä pitkään kestänyt vastaaminen. Tämän jälkeen kaikki sujui hienosti ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun.  Jacob oli hyvissä ajoin juhlapaikalla ja ilta sujui upeasti. Kaikki suunnitellut musiikkitoiveet, puheiden pito ja muu ohjelma onnistuivat hienosti ja loppuillasta tanssilattialla oli vilskettä.
Häät 14.7.2018 Turku
Ohvo ja Anna Pennanen

 

 

Moikka.
Juhlat meni hyvin. DJ hoiti homman asiallisesti ja ammattitaidolla. Ei mitään valittamista asiassa.
Häät 9.6.2018 Vantaa Maatalousmuseo
Elmo Saarinen

 

Hei Matias,
Ilta sujui oikein hyvin, ensin hän soitti taustamusiikkia toiveidemme mukaan ja loppuillan tanssitti väkeä. Vieraat olivat kovin tyytyväisiä kun Nico huomioi ja kuunteli heidän toiveita biisien suhteen. Maksoimme hänelle 1 extra tunnista jonka jälkeen vieraat piti työntää taksiin 😀 ihana ilta kaiken kaikkiaan.
Häät 26.5.2018 Vihti
Elina Hakala

 

Moikka!
Oltiin erittäin tyytyväisiä Dj:n toimintaan. Kimmo oli todella mukava ja hoiti illan ammattitaidolla ja voidaan hyvillä mielin suositella Kimmoa.
Häät 26.5.2018 Helsinki
Tauno Teiter

 

Moi
Kaikki meni oikein hienosti, näin odotettiin ja päästiin. Porukalta tuli paljon positiivista palautetta DJ osalta ja muutenkin.
Mutta aivan ehdoton ratkaisu oli, kiitoksia.

Syntymäpäivät 31.3.2018 Raisio
Petri Raunio

 

Suuret kiitokset Ohjelmanurkalle ja DJ Kimmolle!

Vietimme isäni (70vuotta) ja minun (45vuotta) yhteisiä syntymäpäiviä joten musiikkia piti olla hyvin laidasta laitaan.

Toiveet lähetimme etukäteen ja saimme musiikkia molemmille ikäpolville ja tanssilattialla oli ruuhkaa koko illan. Myös paikan päällä vieraat saivat esittää toiveita. DJ Kimmo oli alusta asti erittäin avulias ja herttainen. Meillä oli hopeapaketti, valoja ja savua riitti tunnelman luojaksi.

Super kiitos ja mukavaa kesän odotusta!

Syntymäpäivät 17.3.2018 Helsinki
Jenni Sumelius

 

Hei,
Juhlat meni ihan mahtavasti ja Kimmo ylitti odotukset täysin! 🙂 Musiikkitoiveemme oli hyvin otettu huomioon ja hän sai paljon paljon kehuja 😉 tosi hyvä tyyppi tämä Kimmo ja erittäin ammattitaitoinen! Kiitos vielä paljon!

Häät 17.2.2018 Turku, Juhlava
Milla ja Henkka

 

Moro Matias!
Juhlat meni erittäin hienosti ja Kimmo DJnä oli enemmänkin kuin odotusten arvoinen!
Kiitos siis paljon teille mahtavasta toimituksesta. Voin lämpimästi suositella teitä! 🙂

Häät 10.2.2018 Mustion Linna
Jarmo Peltomäki

 

Dj oli kyllä todella hyvä ja mukava. Ilta meni loistavasti ja vieraat kehuivat iltaa ja dj:tä. Iso kiitos teille että teitte ilastamme ikimuistoisen.

Häät 3.2.2018 Lohja, Kässän Talo
Sami Penttinen

 

 

Moi!
Nyt on häät pidetty, elämä voittaa ja arki alkanut.
Pakko vähän nyt kehua ja kiittää sinua kun järjestit meille aivan mahtavan DJ:n meidän tärkeänä päivänä.
Ville oli hyvissä ajoin paikalla ennenkuin vieraat ja me hääpari olimme paikalla, osasi lukea kaikki tilanteet ja osallistui kaikkiin järjestettyihin ohjelmiin josta tulee iso plussa, myös hyvä huumorintaju löytyy Villeltä. Vierailta tuli kehuja meille jälkeenpäin että oli tosi asiallinen Dj. Kerroimme myös suoraan Villelle illan aikana, ehkä jopa useaankin kertaan että oli todella hyvä joka minusta kertoo jo paljon.
Tulen todellakin suosittelemaan Ohjelmanurkkaa!

Isoin kiitoksin
Häät 3.2.2018 Rauma, Kollan Kalliopirtti
Miikka ja Janika Korpela

 

Heippa!

Kiitos kysymästä, juhlat meni hienosti!

Tykättiin molemmat kovasti Kimmosta ja moni vieraistakin jälkikäteen kehui, että dj hoiti hommansa tosi hyvin!

Emme antaneet kovin tarkkoja ohjeita musiikista etukäteen, mutta Kimmo hoiti sen kyllä ihan nappiin. Lisäksi muutamat Kimmon tekemät extrat oli loistavia! Kun aikuiset vielä juttelivat ja söivät, alkoi lapsivierailla mennä jo aika kovaa, joten Kimmo ehdotti, että voisi soittaa muutaman biisin lapsille. Kaikki lapset (ikähaarukka 1-10v) tanssivat niin innoissaan!

Toinen kiva ylläri oli se, kun Kimmo pyysi morsiamen ja polttariporukan tanssilattialle ja soitti meidän polttaribiisin! Nuo ja juuri oikeanlaiset musiikkivalinnat osoittivat, että hän on kyllä todella ammattilainen 🙂 Vieraat viihtyivät tanssilattialla, suurinosa jopa sellaisia sukulaisia, jotka eivät todellakaan normaalisti tanssi!

Kiitos paljon sinulle ja tietenkin Kimmolle! Ei ole mitään huonoa sanottavaa, päinvastoin. Olitte suuressa osassa meidän onnistunutta hääpäivää 🙂

Häät 20.1.2018 Jokioisten Tietotalo

Anni ja Mikko Virtanen

 

Moi.
Nyt on hyvin onnistuneet juhlat takana ja iso kiitos siitä teille. Kimmo hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja juhlaväki myös tykkäsi ja kehui kovasti. Mekin olimme todella tyytyväisiä, homma pelasi joustavasti ja niinkuin sovittiin sekä aikataulut oli täsmälliset. Suosittelemme teitä muillekkin jos tulee kyselyitä.
Häät 14.10.2017 Hartola
Jasmiin ja Tatu

Moi
Haluan antaa hyvän palautteen lauantain dj-keikasta. Vetäjä hoiti hommansa todella hienosti. Soitti mulle ja kysyi kaikkia toiveita. Oli paikan päällä myös todella hyvä ja osaava. Osa miedän naisista myös ihastui häneen ja sanoivat eteivät päästä häntä lähtemään. Pääsi kuitenkin turvallisesti kotimatkalle. 🙂
Firmanjuhlat 30.9.2017, Lokalahti
Johanna Vuoriaho, Ahoskan herkut Ky

Heipsan!
Noniin, häistä on pikkuhiljaa selvitty ja iso kiitos DJ:lle Villelle! Erittäin hyvä tilanteidenlukutaito ja ystävällinen palvelu! Heti juhlan alussa oli todella hyvä fiilis ja tunnelmallinen taustamusiikki tahditti juhlaa osuvasti. Keikan lopetusaikahan oli klo 23, joka ei mielestämme ollut hetkeäkään liian aikaisin, sillä osa vieraista alkoi olla jo  (liian)hyvinkin sopassa 😀 ja
lasten yläkerrassa nukkuminen sai alkaa. Mutta juhlamme jatkui saunatuvalla paljuillen ja karaokea laulellen. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta ja aion suositella kaikille Ohjelmanurkkaa ja ketkä häitä ovat järjestämässä, kuinka tärkeä osa musiikilla on juhlassa ja jos sen tehtävän antaa ammattilaisen käsiin, ilta ei voi epäonnistua.
Mukavaa alkavaa syksyä!
Häät 26.8.2017, Eura
Johanna ja Enno Riikilä

Olemme todella tyytyväisiä yrityksenne toimintaan. Mahtavaa että sähköpostittelu sujui niin hienosti ja maksuasiatkin hoituivat näin joustavasti! Erityisesti olimme tyytyväisiä Kimmon toimintaan, oli todella luonteva osa juhliamme ja hoiti keikan ammattitaitoisesti ja mukavasti! Voimme lämpimästi suositella häntä dj:ksi!
Kiitos vielä paljon teille!
Häät 15.7.2017, Jyväskylä
Vili Pouta

Moikka,
Kiitokset dj:stä, oli huippuhyvät bileet ja dj hoiti hommansa todella hyvin! 🙂
Mukavaa kesän jatkoa!
Häät 22.7.2017, Turku
Jenna Välinen

Hei
Juhlat menivät loistavasti, kiitos vielä Kimmolle!!! Homma toimi kanssanne erittäin hyvin, voin suositella palvelujanne muillekin.
Synttärit 12.8.2017, Helsinki
Anne Parviainen

Kaikki meni loistavasti tyttären hääjuhlassa. Suosittelen
Häät 1.7.2017, Porvoo
Ari Kemppainen

Sain Ohjelmanurkalta aivan korvaamatonta apua omia häitäni suunnitellessani. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini tosi nopeasti ja jarjestivät aivan mahtavan bändin häihimme. Häävalmistelut olisivat olleet todella paljon stressaavammat ilman Ohjelmanurkan apua joten suuri kiitos siita heille. Suosittelen lampimasti, erittain ammattitaitoista palvelua.
Häät 25.7.2015, Turku
Laura Fagerroos

Hei,
dj Jari oli todella ystävällinen ja piti hyvin yhteyttä niin, että minulle tuli jo etukäteen luottavainen olo, että homma on hoidossa. En esittänyt hänelle mitään toiveita etukäteen musiikin suhteen, koska meillä on niin kirjavaa porukkaa, että sitä on mahdoton sanoa, mitä keskimäärin haluavat kuulla. Hyvin monipuolisesti hän soitti musiikkia, mikä oli minusta hyvä ratkaisu. Jotkut yksittäiset juhlijat kävivät hänelle esittämässä omia mielipiteitään illan mittaan, ja hän otti niitäkin hyvin huomioon. Mielestäni hän hoiti työnsä asiallisesti ja hyvin. Poistuin itse noin tuntia aikaisemmin, mutta jäljelle jääneet vakuuttivat kaiken menneen hienosti loppuun saakka.
Hikka / Merenkävijät ry

Jätä palautetta