Kokoa oma pakettisi ja tilaa

DJ palveluiden pronssipaketti

Pronssipaketti
450 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista 

Valittu
DJ palveluiden hopeapaketti

Hopeapaketti
700 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin
 • Valopalkin neljällä valolla
 • Valaistut alumiinitrussitolpat
 • Efektivalot
 • Savukoneen

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista 

Valittu
DJ palveluiden kultapaketti

Kultapaketti
1100 €

Sisältää:

 • Dj:n 6tunniksi
 • Laadukkaan äänentoiston
 • Subbarin
 • Mikserin
 • Mikrofonit puheisiin ja juontoihin
 • Valaistut alumiinitrussitolpat
 • 4 spottivaloa
 • Näyttävän 3m trussikaaren ja nostimet
 • Liikkuvat valot
 • 4 kpl spottivaloja tilan valaisuun
 • Savukoneen

Paketti tilattavissa myös karaoken kanssa jolloin pakettiin lisätään tarvittavat karaokelaitteet.

Katso kuvat paketeista

Valittu
Kuva savukoneesta

Savukone

40 €
Valittu

Efektivalo

40 €
Valittu
Kuva spottivaloista

4-valon palkki

60 €
Valittu
Kuva valaistusta trussitolppasta

Valaistu trussitolppa

50 €
Valittu
Led Spottivalot

Spottivalo

15 €
Valittu 1kpl
Liikkuva valo (Inno Pocket Wash)

Liikkuva valo

60 €
Valittu
Kuva lisäkaiuttimesta/monitorista

Lisäkaiutin/monitori

80 €
Valittu

Subbari

100 €
Valittu

* Voit halutessasi tilata aikaisemman kasauksen tai purkamisen. Tällöin laitteet kasataan tai puretaan toivomanasi ajankohtana. Kuitenkin niin että aikaisempi kasaus on max. 24h ennen juhlia tai purku max. 24h juhlien jälkeen. Näistä veloitamme 150€ + edestakaiset matkakulut.

Tiedustelun lähetys ei sido asiakasta ostamaan vaan olemme vielä sinuun yhteydessä 24h sisällä.

Hinta yhteensä
Hinta nyt: 0
Valitse paketti

Miksi tilata Dj ohjelmatoimistolta?

Nykyään Dj tilaaminen on tehty suhteellisen helpoksi ja voit itse päättää haluatko käyttää siihen ohjelmatoimistoa vai otatko yhteyttä suoraan soittajaan ja kysyt keikan hintaa. Tietenkin nimekkäämpien soittajien keikkamyynti on ulkoistettu suoraan jollekin tietylle ohjelmatoimistolle joten tällöin ei pysty esiintyjältä itseltään keikkaa varaamaan.

Tilaajalla jolla ei ole suurempaa tietämystä ohjelman tilaamisesta on mielestäni vaikea valita suuresta määrästä esiintyjiä joista toinen toisen perään väittää olevansa paras, pirun hyvä, loistava valinta tai jotain muuta ylistävää. Totuus voi kuitenkin olla toinen. En ole koskaan tavannut esiintyjää joka väittäisi olevansa esim. ”Suomen surkein häädj” jos tällaisen löydän niin haluan kyllä antaa heille mahdollisuuden ihan jo pelkästä rehellisyydestä tai sitten huumorintajusta. 🙂

Monesti tuntuu että ohjelmatoimistoja vältellään viimeiseen asti ainakin yksityistentilaajien puolesta. Ihmiset pelkäävät välityspalkkioita , sitä että maksavat liikaa ja vielä sellaisesta hommasta minkä olisi voinut itse tehdä. Suomalainen ajattelumalli ”itse tein ja säästin” toimii tavallaan siis tässäkin, vaikka aikaa ja vaivaa menisi miten paljon.

Jokainen ohjelmatoimisto ottaa kyllä välityspalkkion koska sillä tavoin yritys pysyy hengissä. On aika nopeasti edessä konkurssi jos kate on tuotetta myydessä 0€. Eikä ohjelmatoimistot ole poikkeus. Ruokakauppa tilaa leipää ja maksaa siitä sovitun hinnan ja myy sen kalliimmalla eteenpäin. Se mikä taas on välityspalkkion suuruus on jokaisen ohjelmatoimiston ja muiden yrittäjien oma asia, se pyritään kuitenkin pitämään aina sellaisena että kaupankäynti olisi kannattavaa ja tavara menisi kaupaksi.

Eikä Dj useasti ole edes kalliimpi ohjelmatoimiston kautta. Monet esiintyjät ymmärtävät että ohjelmatoimisto tekee tässä tapauksessa myyntityön, sopimukset ja kenties vielä sellaiseen päivään mihin Dj ei muuten ehkä saisi keikkaa. Tällöin myös monesti Dj tinkii ohjelmatoimistolle normaalista keikkahinnastaan koska tämä taho tarjoaa hänelle säännöllistä keikkaa ympäri vuoden.

 

Mitä etuja on kun tilaat ohjelmatoimistolta?

– Saat selkeät sopimukset johon voi vedota jos joku asia ei toteudu niin kuin sovittiin ja voit tarpeen vaatiessa hakea korvauksia. Harva tilaaja ei edes tee sopimusta kun tilaa keikan suoraan soittajalta itseltään tai ainakin sopimuksen sisältö on erittäin suppea eikä siinä kerrota miten toimitaan jos sopimusrike ilmenee. Kun sopimusta ei ole tehty yleistyy monesti esimerkiksi tuplabuukkaus ja bändi onkin sopinut vahingossa samaan päivään kaksi keikkaa. Kuulen todella usein näitä soittoja tilaajilta että on sattunut tublabuukkaus ja viikon varoitusajalla pitäisi löytää esiintyjä. Tällaisessa tapauksessa ilman sopimusta on turha lähteä valittamaan, se ei auta.

 

Ohjelmatoimisto osaa varmasti suositella oikean tyylistä esiintyjää ja kertoa arvokkaita vinkkejä. Jos kysyy DJ:ltä niin lähes kaikki niistä ovat parhaita, todella hyviä, loistavia ja niin edelleen. Totuus on kuitenkin voi olla toinen ja toinen joka väittää olevansa paras voikin olla täysin surkea.

– AIKA. Itse ainakin arvostan sitä että pystyn säätämään omaa aikaani. Ohjelmatoimisto suosittelee sinulle saman tien ison määrän soittajia tai artisteja jotka ovat vapaana. Mukana paketissa tulee tiedot keikan hinnasta ja muista tarpeellisista asioista jotka on hyvä ottaa huomioon.. Näin säästät aikaa, turhaa kiertelyä esiintyjien sivuilla ja vastausten odottelua kaikilta erikseen.

– Nopea vastaus. En voi puhua kaikkien puolesta mutta itse ainakin vastaan kyselyihin nopeasti. Vastaamme viimeistään 24tunnin sisällä mutta usein lähes välittömästi

 

Säästä omaa aikaasi ja kysy tarjous ohjelmatoimistolta, saatat yllättyä positiivisesti. Jos ei tarjous miellytä niin totta kai siitä voi aina kieltäytyä.

 

Tykkää Facebookissa Djpalvelut.fi sivusta jotta pysyt ajantasalla aina kun kirjoituksia pamahtaa. Vastaan mielelläni myös kaikkiin kysymyksiin ja mietteisiin mitä kirjoitukset herättävät.

Tutustu myös Djpalvelut.fi -sivustoomme josta pääset kokoamaan oman pakettisi ja ohjelma laskee sinulle tarkan hinnan.
www.djpalvelut.fi

Matias Heikkilä
Djpalvelut.fi
0451024224
matias@djpalvelut.fi

 

Teksti on osittain kopioitu Ohjelmanurkka Oy:n blogista jonka löydät täältä:
http://www.ohjelmanurkka.fi/miksi-tilata-esiintyja-ohjelmatoimistolta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *